March 02, 2011

House with slide

Yokohama-based atelier level architects has concluded 'house with slide', a three-storey family residence. That skin texture a continuous circulation route that utilizes both stairs and the playing field equipment. Circumscribe the volume of the house, the playful layout places the living spaces at the core of the house with a number of access points along the route.Since the circulation is placed at the outer edge of the design, the interior is largely lit using. Vertical openings in the roof. A centrally-placed courtyard with sliding glass doors illuminate. The living room with natural daylight while creating a small play area for the children of the house. Rounded corners of the layout encourages the light to wash around edges to further light the space. - via -

0 komentar:

Post a Comment