March 03, 2011

Exit Architetti Associati Design Barn in the Alps Renovation

Shed in the Alps project by EXIT Architetti Associati is about converting a shed which is built mostly of wood and stone positioned Selva di Cadore, Belluno, Italy. The project was started by removing the wood basics and structural joints. After the building had been dismantled, many beams and boards were cleaned and restored, while others were replaced with treated timber to maintain color stability of the fabric. Some attachments that limit the unique volume were removed and only the essentials have remained discreetly integrated. The new barn uses energy self-sufficient through an integrated photovoltaic system on the roof, and also generates zero emissions from side to side a system of electric underfloor heating. - via -

0 komentar:

Post a Comment