March 06, 2011

Centro Mogen Design by Andrea Schweikart and Marta Scheu

These curves intersect, located left of the meeting space and contemplation of the valley, the small space of contemplation, he appropriates the majestic view from the top. The project is capable of reading the site and increase height, light, native vegetation and away to watch this whole area and build the delivery of information to visitors.

Given all this potential, simplicity, wealth and more emphatic truth of the place is where you decide to place the project where the intervention that was done was according to the site and its environment, decides to take materials from the area, reinterpreting architecture modern, light, bold and tradition as is the case of the shingles. - via -




0 komentar:

Post a Comment